25 Kasım 2015 günlük burç yorumları!

25.11. 2015 Çarşamba tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan) Kafanızdaki projeler, destek beklediğiniz kişilerce, umduğunuz boyutlarda olmasa da değerlendirilecek. Maddi konulardaki darlıklarınız, sizi biraz zorlanacağınız görüşmelere yöneltebilir. Bugün karamsar düşüncelere kapılabilir, kendinizi gereksiz yere kötü hissedebilirsiniz.
12 1
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) İş yaşamınızda verimli etkiler altında olacağınız ve yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız ve işlerinizi istikrarlı bir şekilde yürütebileceksiniz. Düşünceleriniz açık ve pratik, hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak yerine elinizdeki eski işlerinizi tamamlamayı tercih edeceksiniz. Uzak bir yere oldukça masraflı ziyaretler söz konusu olabilir. Bu ziyaretler size heyecan verdiği kadar sorunlar da yaşatabilir.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara hazır görünüyorsunuz. Abartıya, duygusal aşırılıklara eğilimli görünüyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde kulağınıza gelecek bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.
12 3
YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz) Düşüncelerinizi denetim altına alabilirseniz, dikkat gerektiren işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Aklınıza koyduğunuz işleri gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesiniz. Bugünlerde bazı arkadaşlarınızla aranızda tartışmalar çıkabilir. Bir arkadaşınızla gizli bir kırgınlık yaşıyorsunuz.
12 4