26 Ağustos 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Gökyüzünün sertlik etkisi altındayız! Tepki vermeden önce düşünün! Ay bütün gün İkizler burcunda bugün. Ay Başak burcunda stelyumdaki (Doğum haritasında bir burçta, bir evde üç ve daha fazla gezegen toplaşması) bütün gezegenlere (Venüs, Jüpiter, Merkür) kare yapıyor. Bu işle ilgili konularınızda, sağlığınızda, ulaşımınızda aksaklıklar demek. Mars Neptün karesiyle de başlayan gün ile harekete geçmekte de zorlanıyoruz aslında. Venüs Kiron karşıtlığını da eklersek, her ne kadar iyicillerin ( Jüpiter, Venüs) yakınlaşan kavuşum etkisinde de olsak gökyüzündeki sertlik bize; ilişkilerimizde açık olduğumuzu, konuşmadan önce düşünmeyi, gereksiz öfke krizlerinin yaratıldığı ortamlar olabileceğini söylese de, asıl son sözü söyleyen ve tepkiyi verene biziz. Ne olursa olsun en güzeli bizim olsun. Sevgiyle kalın.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar Eğitim, hukuki konular, inançlar, yurtdışı bağlantılı işler biraz sıkıntılı gidiyor. Her ne kadar günlük işleriniz yolunda gitse de bir de üstüne içsel olarak yönünüzü kaybetmiş gibi hissedince, duru can sıkıcı oluyor. Yakın çevre iletişiminize dikkat etmekte fayda var.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Eşinizin maddi kazancı ile ilgili konularda gerilmiş durumdasınız. Sosyal ortamlarda da bu konuda hareket edemiyor hissediyorsunuz. Her ne kadar çocuk, aşk konuları iyi gitse de bugün maddi kazancınız ile ilgili girişimlerden uzak durmakta fayda var.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Eşinizle, partnerinizle bir süredir zorlanıyorsunuz. İşinizle, toplumsal imajınızla, eşinizle uyumunuzda ters düşüyorsunuz. Neyse ki, evde huzurunuz şansınız yerinde. Bugün özellikle kendinizin hassaslığını abartmayın.
13 4