26 Eylül 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ Bugün iş konularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Çalışmalarınızı hızlandırmak zorunda kalmanız sizi strese sokabilir. Bu yüzden karamsar bir tutum içine girebilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı zaman zaman sert tutumlar içine girebiliyorsunuz. Bugün de sinirinize hakim olamayacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.
12 1
BOĞA Eleştiriye açık ve objektif tavırlarınız size geniş olanaklar sağlıyor. Özel yaşamınızdaki sabırsızlıklarınız, iş yaşamınızda istediğini elde edebilen bir dayanıklılığa, sabırlılığa dönüşebiliyor. Sabah saatleri daha sakin olmanıza rağmen, öğleden sonraki saatlerde daha enerjik olacaksınız. Girişimlerinizi öğleden sonraki saatlerde yapacaksınız.
12 2
İKİZLER İş yaşantınızda becerikliliğiniz ve yetenekleriniz bazı kapıları açmanızı çok kolaylaştırabilir. Siz nedense bu özelliklerinizi sadece işin kalitesi için kullanıyor, fazla tokgözlü davranıyorsunuz. Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir.
12 3
YENGEÇ Gereksiz endişeleriniz sizi zarara uğratabilir. Ofis arkadaşlıklarında sınırlara dikkat. Kendinizi başkalarına kullandırmamalısınız. Sizin iyi niyetinizden istifade edenler çok oluyor ve aslında siz onları pek dikkate almamayı seçmişsiniz. Kendi kafanızda yarattığınız şeyler, hayalinizdeki gibi olmayabilir ama bunları kabul edilebilir hale getirebilirsiniz.
12 4