26 Haziran 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Ay, Güneş ve Venüs üçgeni ile güne başlıyoruz. Her türlü iş veya ikili ilişkilerle alakalı görüşmeleriniz varsa, bugünün enerjisini değerlendirebilirsiniz. Sevgi alışverişi, aşk gibi konularda akış rahat olacak. Venüs para ile de ilgili olduğundan güzel finansal gelişmeler olabilir. Bugün yaz alışverişi yapıyorsanız kendinize hoş şeyler alabilirsiniz mesela. Günün naif akışı geceye doğru, belirginleşmeye başlayacak şekilde iç sıkıcı hale dönüşebilir. Ay Satürn’e kareye gittiğinden, çok geç saate kadar dışarıda plan yapmamak veya önemli konuşmaları akşama bırakmamakta fayda var.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar Kendi kabuğunuza çekildiğiniz bu günde aileniz, yuvanız ile ilgili güzel gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Sadece akşama doğru yurtdışından veya uzak bir seyahatiniz ya da alacağınız bir eğitimle alakalı gelişmeden canınız sıkılabilir.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ile ilgilendiğiniz bir gün. Harika iletişimler içerisinde olacaksınız. Belki kardeşiniz veya yakın çevre akrabalarınızla sosyal planlar yapıyorsunuz ve her şey gayet yolunda gidiyor. Sadece parasal konularla ilgili bir gelişme canınızı sıkabilir.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Kariyeriniz, toplumdaki imajınızla ilgilendiğiniz bu günde parasal gelişmeler de gayet yolunda. Patronlarınızla aranız da gayet iyi. Sadece akşamüzeri ikili bir ilişkinizde partnerinizle gerilme ihtimaliniz var, tedbir alabilirsiniz.
13 4