26 Haziran 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Jüpiter Plüton Üçgeni, Merkür Mars 150’si ve Satürn Venüs 150’si ile birlikte… Jüpiter Plüton Üçgeni Ekim 2015’den itibaren hissediliyor ve açı kesinleşiyor. Bu işle, hukuksal konularla, ticaretle ilgili önemli bir açı. Kişisel ve profesyonel hedeflerimizi kovalarken çok daha azimliyiz. Uzun dönemli bir probleminizi çözüme ulaştırabilirsiniz. Ama Merkür Mars 150’si ve Venüs Satürn 150’si ile birlikte tabii ki, karar vermek de her şeyi bir araya getirip sentez yapmak da o kadar kolay değil. Hatta altta suçluluk bile hissediyor olabilirsiniz. Merkür Uranüs'ü kullanarak orijinal, yaratıcı fikirlerinizle çıkış yapabilirsiniz. Coşkunuzu, sevginizi ifade ederken biraz endişeli hissedebileceğiniz bir gün. Ay Balık'ta bir gün ama gökyüzündeki değişken büyük kare Ay ile tetiklenerek güne başlayacağız. Önemli konuların tartışılması ve keskin kararların verilmesini destekleyen bir enerji yok. Daha sakin kalmanızı önereceğim bir gün. Plüton ile açıları duygusallık, farkındalıklarla inançlarımızı dönüştürecek güce sahip olduğunu gösteriyor. Akşam Ay Merkür karesiyle farklı fikirleri çatıştıracağımıza, karşımızdakinin gözüyle de olaylara bakabilmeliyiz.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar Kendimizle baş başa geçirmek istediğimiz bu günde, özellikle kariyer ve çalışma ortamı ile ilgili hedeflerimizde çok daha hırslıyız. Finansal problemlerinizi, iletişim halinde olarak çözebilirsiniz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Dostlarla, sosyal çevre ile haşır neşir olduğunuz bugün de genel olarak kendinizi tanıtmak, reklam yapmak gibi profesyonel hedeflerinize odaklanabilir, planlar yapabilirsiniz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Kariyerinizle, toplum önündeki imajınızla ilgileneceğiniz bu günde, genel olarak eviniz ve partnerinizin finansal desteğini katarak, düşündüğünüz hedeflerinize odaklanabileceğiniz bir gün.
13 4