26 Mayıs 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık bugün neler yaşayacak?

Yeniden yapılandırma zamanı, eskiyi baştan yarat! Geçen yaz Satürn, Akrep ve Jüpiter Aslan zamanında, Mart’ta da şu an olduğu gibi değişkenlerde yaşadık bu enerjiyi. Ve tekrar yaşıyoruz bu açıyı. Hayatımızı, planlarımızı; kurallar ve sınırlar çerçevesinde, gerçeklik algımızı bozmadan, yeniden yaratma zamanındayız. Hayatımızın bir alanında, bu yoğun enerjiyi hissediyoruz. Belki baştan plan yapmak değil de tavsiye ettiğim, eski bir konuya, plana veya projeye yeniden hayat vermek önemli. Ama sanma ki, öyle kısa ve kolay yollar işe yarayacak. Genel enerji böyle. Bugün açılış, anlaşma, yatırım veya sözleşme tarzı işlerinizi ayarlamak için pek uygun sayılmaz. Siz ne kadar da iyimser olsanız, size kötü yanı hatırlatacak bir enerji hakim. Sabah Ay Oğlak'ta güne başlıyoruz. Son açı Uranüs. Beklenmeyen aksilikler olabileceği gibi Ay da boşlukta olunca, bugünü (17:30’a kadar ) kesinlikle sakin geçirmekte fayda var. Akşam Ay 17:30 civarı Kova'ya geçecek ve Venüs Mars karşıtlığına köprü yapan Ay ile biraz kendimizi rahatlamış hissedeceğiz. Bugün akşam bir plan yapabilirsiniz. Gün boyu fazlaca gerilmiş olacaksınız zaten. Akşam keyifli geçecek. Güzel bir gün dilerim.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar Planladığınız seyahatin angarya işleri sizi yorabilir ya da işinizde yabancılarla ilgileniyorsanız, onların istekleri ile boğulabilirsiniz. Ya da yüksek öğrenim görüyorsanız, artık çalışmaktan bitap düşmüş olabilirsiniz ama pes etmek yok. İş ortamınızda ani bir gelişme olabilir. Yakın akrabalarınız veya kardeşler ile ilişkilerinizde bir tatsızlık varsa, akşam konu tatlıya bağlanacak.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Çocuklarınız ile ilgili konuları organize ederken eşinizin gelirinin hesapladığınız gibi olmaması, sevgilinizin kendi evindeki problemler gelişebilir. Siz iyi niyetinizi kaybetmeden yeni bir bakışı geliştirmeye çalışın. Yabancılar ile ilgili işleriniz ön planda. Akşam üzeri maddi konularınızla ilgili pozitif bir havaya gireceksiniz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Aslında evde mutlu ve huzurluyken partnerinizin, eşinizin sürekli kısıtlamalar getirmesi ve karışması istediğiniz gibi rahat olmanızı engelliyor. Başka bir değerlendirme ile konulara yaklaşmanızda fayda var. Eşinizin geliri ile ilgili konuşmalar yapabilirsiniz. Gün boyu gerilseniz de partneriniz ile ilişkiniz akşam saatlerinde rahatlayacak.
13 4