28 Ağustos 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

MERKÜR VENÜS KAVUŞUMUNA DOĞRU … Kalpten konuşmalar , aşkı dile getirmeler , sosyallik, işbirliği günün temaları arasında. Sosyalleşmek ve iletişim içerisinde olmak için iyi bir gün. Mental olarak fazla disipline olmaktan ziyade biraz işin keyifli kısmıyla ilgilenmeye meyilliyiz. Belki dengeli harmoni içerisinde bir gün olsun diye derinleri deşmek istemeyeceğiniz bir gün. Ay yengeçte dün gibi. Ait olma ihtiyacımızın yoğun olduğu bir gün. Harika bir Pazar dilerim.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar ; Günlük halledilmesi gereken iş konularında işlerinizi sıkı analiz etmekten çok işin keyifli kısımları ile ilgileneceğiniz bir gündesiniz.
13 2
Boğalar ve Yükselen Boğalar; Çocuklarınızla veya sevgilinizle sosyalleşmekten hoşlanacağınız derin konulara inmekten çok harmoni içerisinde keyfe odaklanacağınız bir gündesiniz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler ; Ev aile konularıyla ilgili olduğunuz, ebeveynlerinizle sosyalleşmek isteyeceğiniz daha çok keyif odaklı sohbetlere çekileceğiniz bir gündesiniz.
13 4