27 Eylül 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişeceksiniz. Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek. Sağlık konularında kendinize daha duyarlı davranabilirsiniz. Özellikle hava değişikliklerine dikkat.
12 1
BOĞA Yeni bir işe atılmak için çeşitli planlar yapıyor ve en uygun zamanı bekliyorsunuz. Tembel durmayı sevmediğiniz ve hareketli bir insan olduğunuz için sürekli bir koşuşturmaca içinde olacaksınız. Asılsız bir bilgi alacaksınız. Bu bilgiye göre bazı değişikliklere, bazı sorgulamalara girmemelisiniz.
12 2
İKİZLER Bugün yüksek enerjinizi neşenizle birleştirerek iş arkadaşlarınıza her konuda yardımcı olacaksınız. Gözünüzden kaçmayan eksiklikler için bile hoşgörüyü elden bırakmayacaksınız. Kendinizi savunduğunuz meşru koşullarınızı, sert çıkışlarla yitirebilirsiniz. Dikkatli tavırlar göstermeniz gereken günler içindesiniz.
12 3
YENGEÇ Ufak tefek problemlerin üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Karşınızdakiler size gerekli olan güveni bir türlü veremiyorlar. Kısa bir süre içinde gözükmemekle birlikte, olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var. Aşk ilişkinizin kredisi sınırsız değil. Sevgiliniz dışındaki yakınlıklarınızın samimi olarak adlandırılması gerekiyor.
12 4