28 Eylül 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ Yakında sevinçleriniz var. Bir arkadaşınızın iş alanı sizi çoktandır cezbediyor. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için dikkatli olmalı, cömertlikle savurganlığı birbirine karıştırmamalısınız.
12 1
BOĞA İşinizle ilgili yaşadığınız sorunları, tek başınıza yaşıyorsunuz. Problemsiz, işleri yolunda imajınız başlardaki kadar hoş gelmiyor. Sıkıntılar üst üste bindikçe paylaşıp, dağıtmak ihtiyacı hissediyorsunuz. Birlikte yaşadığınız kişi böyle bir paylaşıma kapalı değil. Belki o zaman küçük oyunlar da çekiciliğini kaybedecektir. Yakın çevrenizin sizi suistimal etmesine engel olun. İyi niyetli bir yapıda olmanız, insanların size çıkarcı ve sinsi bir biçimde yaklaşmasını engelleyemiyor.
12 2
İKİZLER İş hayatında sıcak, fazla yakın ilişkilerin zararlı olduğu yönünde bir bakışınız var. Sınırlandırılmış ilişkilerin, iş yaşamındaki başarıların ön koşullarından biri olduğu inancındasınız. Sıkıntılarınızdan kurtulmanız için, size yardımcı olmaya çalışan yakınlarınıza karşı olan tavırlarınızda dikkatli olmalısınız.
12 3
YENGEÇ Ortak türü beraberliğinizde, birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor. Daha küçük, ama hayata uygun projeler daha fazla şans içerebilir. Yakın bir zamanda uzun bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi yorabilir. Hazırlıklı olmalısınız ve kendinizi psikolojik olarak rahat hissetmelisiniz.
12 4