28 Temmuz 2015 günlük burç yorumları

28.07.2015 Salı tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak ,Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

Ay, akşam saatlerine kadar yay burcunda olacak. Ay-Uranüs üçgeni duygusallığı arttırarak başkalarına yardım etme isteğini ortaya çıkarabilir. İçgözlem yapma ihtiyacı hissedebilir, özel yaşamınızda geleceğe yönelik planlarınız üzerinde çalışma isteği duyabilirsiniz.
13 1
KOÇ: Akıllıca bir strateji geliştirmezseniz, keyfinizi kaçıran olaylarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için kaynaklarınızı yeniden gözden geçirmek faydalı olabilir. Emin adımlarla ilerlemek ideallerinize kavuşmanıza yardımcı olacaktır.
13 2
Boğa: Gerçek olduğuna inanamayacak kadar güzel durumlarla karşılaşmanız çok yakın. Heveslerinizin peşinden koşmanın meyvesini yemek için güzel bir dönem. Kişisel gelişiminize faydalı olacak basamakları iyi değerlendirin.
13 3
İkizler: Duygusal hislerle kaplı bir dönemde olduğunuz için çalışma modunuzda düşüş gözlemlenebilir. Belirli bir takım problem ya da durumların kafanızı kurcalaması konsantrasyon düşükliğine neden olabilir. İlişki yaşadığınız kişiyle iletişiminizde bazı zayıflamalar varsa, yapacağınız en iyi şey sabırlı olmak…
13 4