29 Ağustos 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Venüs Terazi'ye geçiyor ve 23 Eylül’e kadar orada! Merkür ve Venüs kolkola! Ve biz kesinlikle çok daha diplomatik ve karşımızdakinin düşüncesini önemseyen bir haldeyiz. Ay'ın sabahki açıları harika. 09:30’a kadar pazartesi sendromuna kapılmadan işleri halletmek gerekiyor. Ardından saat 11:10 civarı, Ay Aslan burcuna geçiyor ve enerjimiz dışa dönük bir hal alıyor. Daha şovcu, kendimize güvenliyiz. Venüs Terazi'ye geçiyor. Kendi evinde ve güçlü. İşbirliği için başkalarının da onayını almak isteyerek hareket etmek isteyeceğiz. Sadece gölgesini de belirteyim, başkalarına bağımlı olmak. Onayı almadan hiçbir şey yapamayacak hale sokmayalım kendimizi. Çevremizde denge ve harmoni arayabiliriz ama gölgesine kaçmayalım. Merkür retroya hazırlanıyor, yarin bahsedeceğim. Güzel bir hafta dilerim. Sevgiler…
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar Aşk evinizin hareketliliği ile haftaya başlıyoruz. Çocukları olanlar da çocuklarıyla ilgili konularla meşgul olacaklar. Günlük işlerinizi halletmekte zorlanmayacaksınız ve Venüs partner evinize girdiğinden yeni biriyle tanışabilir veya hali hazırdaki ilişkinizi bir sonraki evreye taşıyabilirsiniz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Ev, aile ve ebeveynleriniz ile gündemi dolu bir haftaya başlıyorsunuz. Aşk, sevgili veya çocuklar ile ilgili konular da hayli yolunda. Günlük işlerinizde Venüs'ün Terazi'ye geçişiyle gayet yoluna girecek.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Yakın çevrenizle, akrabalarınızla ilgili meselelerle ilgileneceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Evinizde, yuvanızda güzel bir iletişimin olduğu zamanlardasınız. Venüs'ün Terazi'ye geçmesiyle çocuk ve aşk konuları hayli keyifli bir hal alacak.
13 4