29 Eylül 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ İş yaşamınızda iki ayrı konunun üzerine yoğunlaşabileceğiniz ve enerjinizin önemli bir kısmını bu konulara kanalize edebileceğiniz bir gündesiniz. Çeşitli işbirlikleri içine gidebilir ve bazı anlaşmalar yapabilirsiniz. Ancak bu konuda çok dikkatli olmalısınız bazı yanıltıcı bilgiler alabilirsiniz. İş yaşamınızda hukukla ilgili çeşitli konular gündeme gelebilir. Yeni beklentiler içine girebilirsiniz ya da beklentilerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz. İş yaşamınızda yapacağınız girişimlerde dikkatli davranmalısınız. Bugünlerde sevinçlerinizi daha serinkanlı yaşamanız yararlı olacak. Bazılarının arkasından düş kırıklıkları gelebilir.
12 1
BOĞA Mesleki bilginizi arttırma çabalarınız, iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayacak. Karizmatik biri olarak görülmeniz, iş ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor size. Yurtdışında yaşayan bir arkadaşınızla ilgili duyacağınız aslı olmayan bir haber, berbat birkaç gün geçirmenize neden olacak.
12 2
İKİZLER Akşam saatlerinde bir iş bağlantınızla ilgili önemli bir görüşmeniz olabilir.İş yerinizdeki çalışkanlığınız ve disiplininizle amirlerinizin vazgeçilmez elemanısınız ama bu sizi rahatlatmamalı. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz ve stresten uzak durmaya çalışmalısınız.
12 3
YENGEÇ İş konularında biraz daha esnek olun. Başkalarıyla ilişkilerinizde anlaşmazlıkla suçlanabilirsiniz. Kendi fikirlerinizin doğruluğuna inancınız tam olsa da onları uygulamak için daha ağır hareket etmelisiniz. Dün akşam ve bugün yaşadığınız gerginliği başka nedenlerde aramamalısınız. Çevrenizdeki tahmin ettiğiniz kişi, size negatif enerji veriyor.
12 4