29 Eylül 2017 günlük burç yorumları

29 Eylül Cuma günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları neler yaşayacak?

KOÇ Onu tanıdığınız için kendinizi çok şanslı sayıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilginizle yaklaşıp ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz. Uzun bir flört yaşayıp tadını çıkartmak istiyorsunuz. Uzak bir akrabanızın sizin yakın ilginize ihtiyacı var. Bu yakınlaşmayı sağladığınızda, duyduğu bu ihtiyacın ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz.
12 1
BOĞA Bu akşam tanıştırılacağınız birisi son günlerdeki karamsar halinize son verebilir. Ama siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz. Eş dost çevrenizde krediniz çok fazla, ama onu biraz hovardaca harcıyorsunuz. Bu anlamda yitirdiğiniz kredinin tekrar yerine konması çok zor.
12 2
İKİZLER Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınızda yok oldu. Ama onu incitmek istemiyorsunuz. Bu da, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz. İş hayatının genel sorunları, iş yerinizdeki tüm çalışanlar üzerinde her haliyle gözleniyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyorsunuz, ama ışık göremiyorsunuz.
12 3
YENGEÇ Sevgilinizin gözlerindeki anlam, heyecanınızı daha da arttırıyor. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz. Yapmış olduğunuz bazı anlaşmaların, bağlantıyı koparma isteği içinde olduklarını hissediyorsunuz. Bu yüzden yeni bağlantılar arayacaksınız. Eski bir meslektaşınızın bu konuda size yardımları olacak.
12 4