29 Kasım 2015 günlük burç yorumları!

29.11. 2015 Pazar tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan) Kendinize duyduğunuz güvenin azalabileceği bugün, önünüze sürülen işi başarısızlık korkusu ile kabul etmeyebilirsiniz. Oysa pratik fikirlerinizi ortaya koyarak işin üstesinden gelebilirsiniz. Sinirsel anlamda gerginlik yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlara karşı ani tepkilerde bulunmayın.
12 1
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) İşinizde teknik arızalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu yüzden hesap karışıklığı, işlerin zamanında yetiştirilmemesi gibi sorunlarla bunalacaksınız. Öfkenizi sizden konumca altta olan kişilerden almamalısınız. Sorunlarınıza işyerinizde çok kafa yoruyorsunuz ve bu işlerinizin aksamasına sebep oluyor. Derhal kafanızı toplamalısınız.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Herkesi yoran iş yoğunluğu sizi etkilemiyor. Yeniliklere ilgili ve açıksınız. Ortak önerilen bir iş yolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip gösterilen bu yolculuğa isteksiz bakmanız pek işe yaramayacak gibi. Bazı gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bu gerilimler bugün sizin için çok önemli olmayacaktır. Duygusal konularda dikkatli olmalısınız.
12 3
YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz) Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olabilir. Pürüzlü bir ilişkinizin, bazı tartışmaları daha sonraya ertelemeniz halinde nasıl düzelmeye başladığını göreceksiniz. Genel olarak keyifli bir gün geçireceksiniz. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz ve başarılı olacaksınız.
12 4