3 Ekim 2015 günlük burç yorumları!

03.10.2015 Cumartesi tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak ,Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

KOÇ: İş yaşantınızdan bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle iletişimle ilgili sorunlar sizin bazı işlerinizi halletmenizi zorlaştırabilir. Bugün iş arkadaşlarınızdan bazıları ile tartışma yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz birisiyle karşılıklı olarak vefasızlık suçlamaları içindesiniz. İlk adımı atmak için harekete geçebilirsiniz.
12 1
BOĞA: Bugün övüldüğünüz kadar yerilebilirsiniz de. İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama herkes sizin gibi değil. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. Yakın ilişkilerinizde daha yapıcı ve toleranslı davranmak durumundasınız. Aşırı duygusal tepkileriniz bazı anlaşmazlıklara neden olabilir.
12 2
İKİZLER: İş hayatınızda azminiz sayesinde pek çok zorluğu yendiniz. Artık sosyal çalışmalara ağırlık vermeyi düşünüyorsunuz. Çeşitli davetlerde, grup gezilerinde olmak için çevrenizi genişletmeyi istiyorsunuz. Çalışma hayatınızda gerginliklere açık tartışmalardan bugün uzak durmalısınız.
12 3
YENGEÇ: Mevcut koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor. Zor günlerden geçici olarak kurtulurken, yeni gerginliklerin hazırlığını yapmak durumunda kalıyorsunuz. İstikrar için, çabalarınız yeterli görünmese de umut var. Hayal kırıklığını da bir ihtimal olarak kenarda tutmanız gerekecek görüşmeleriniz olacak.
12 4