30 Ağustos 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Merkür geri gitmek üzere durağan Kritik kararlar almak yerine gözden geçirme, değerlendirme, eksikleri tamamlama zamanı. Ama Merkür’ün gerilemek üzere durağan olmasından dolayı, bugün iletişim biraz karışık. Önemli konulara fokuslanmak da o kadar kolay değil. 22 Eylül’e kadar bu seyir devam ediyor. İçe dönmek için harika bir zaman dilimi. Eski işlerin üzerinden geçip, bitirilmesi gereken konuları toparlamanın zamanı geldi. Tutulma etkisinde de olduğumuzdan şimdi biraz ilerlemeden toparlanma zamanı ki, retro bitince asıl hamlemizi yapalım. Ay Aslan'da yolcuğuna devam ediyor. Yine tutkulu bir gündeyiz. Ve size harika bir Salı diliyorum.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar Uzun zamandır çalışma hayatınız yoğun veya birçok işi yoluna koymakla ilgili zamanlar. Biraz atladığınız konuları toparlamakta fayda var.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Aşk ile ilgili veya çocuklarla ilgili meseleleri biraz eskiye dönük yapılandırma üzerinden geçme zamanları. Sonrasında ileriye gitmek için bazen durmak gerekir. Eski bir sevgilinizden haber alabilirsiniz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Ev, aile konuları bir süredir çok ve siz yoğunluktan, bazı işlerinizi istediğiniz gibi tamamlayamadınız belki. Artık zaman üzerinden geçme zamanı.
13 4