2 Ekim günlük burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.
12 1
BOĞA Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.
12 2
İKİZLER Gruplar ve sosyal örgütlenmeler hayatınıza yenilikler getiriyor. Bu alanda kendinizi ifade edebileceğiniz, sizi harekete geçirici sürprizler olabilir. Değişik aktiviteler başkalarına yararlı olabileceğiniz yeni konuları da öne alabilirsiniz. Aşk hayatında ise bazı karşıtlıklar söz konusu. Duygularınızı yeniden gözden geçirdiğiniz bu gün daha esnek olabilirsiniz.
12 3
YENGEÇ Eğitime ve araştırmaya dayalı çalışmalarınız için günün ilk saatleri oldukça uygun gözüküyor. Ticari alanlardaki işlerinizi halletmek için elinizi biraz çabuk tutmaya bakın. Kardeşlere ait konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Fedakarlık göstermeniz gereken durumlar var. Akşamı evde dinlenerek geçirmek isteyebilirsiniz.
12 4