30 Haziran 2015 günlük burç yorumları

Astrolog Yasemin Kaplan, 30.06.2015 Salı tarihi için burçları yorumladı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç ,Aslan, Başak ,Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

Bugüne iyimser ve hayattan umutlu başlıyoruz. Ay yay burcunda,eğitim-turizm-yayıncılık-yabancı kültürlerle işler ve seyahatler konuları ön plana çıkabilir. Sabah saatleri ay-merkür karşıtlığı görüşme konuşma-yazışma ve toplantılarda gerginlik ve stres yaratabilir. Duygularımızla mantığımızı dengelemekte zorlanabiliriz. Öğle saatleriyle birlikte stres gerginlik yaratan enerjiler dağılmaya yerini heyecan coşku süprizler getirecek enerjilere bırakıyor. Ayın akşam saatlerine doğru Uranüs-venüs ve jüpiterle olumlu açıları kesişiyor.Sosyal hareketli bir akşamda olacağız. Tanıtım duyurular , görüşme konuşma toplantılar için bu güzel enerjileri değerlendirebiliriz.Sosyal organizasyonlar sanatsal çalışmalar yapmak için de güzel saatlerde olacağız. Ayrıca akşam ve gece boyunca ilişkilerde uyum ve dengeyi yakalayabilir, romantik saatler geçirebiliriz.. Bu akşam saatleri kesişecek ay-uranüs-venüs-jüpiter kontağı ateş koç-aslan ve yay burçlarına iş aşk ve maddi konularda sürpriz şans fırsatlar getirebilir..
13 1
Koç: Sevgili koçlar bugün eğitim yayıncılık yurtdışı bağlantılı işlerden yana şansınız yüksek,akşam saatleri sosyal organizasyonlarda yer alabilirsiniz.
13 2
Boğa: Sevgili boğalar bugün iş kazanç ve maddi konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiz,akşam saatleri sürpriz aşk teklifi yada yemek daveti alabilirsiniz.
13 3
İkizler: Sevgili ikizler bugün ilişkiler alanınız hareket kazanıyor,ortak bir proje başlayabilir,evlilik teklifi alabilir yada bir ilişkiye başlayabilirsiniz.Akşam saatleri keyifli ortamlarda bulunabilirsiniz.
13 4