30 Kasım 2015 günlük burç yorumları!

30.11. 2015 Pazartesi tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan) Tavsiyeler ve destekler sizin için önemli. Gurur yapabilecek koşullarda görünmüyorsunuz. Üstün görev bilinciniz var. Girişimcisiniz. Her türlü desteği hak ediyorsunuz. Bugünü yeterince değerlendirmeyi bilmelisiniz. Bugün her anlamda umutlar ve sevinçler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir.
12 1
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) İş hayatınızda bugün yaratıcılığınız ön planda olduğu ve duygusal tepkilerinizi gizlemek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ortak çalışmalara girebilmeniz mümkün olabilir. Sağlık sorunlarınıza hiç önem vermiyorsunuz. Oysa eklem yerleriniz oldukça hassas. Ailenizde sizden yaşça büyük olanlarla sürtüşmeye girebilirsiniz. Dikkatli olun.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde biraz azaltacak. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız. Enerjiyle dopdolusunuz ama enerjinizi kullanmanızda bir problem olabilir. Siz özel yaşamınızda kullanmak istiyorsunuz, oysa işte enerjinize ihtiyaç var.
12 3
YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz) Daha sağlıklı ilişkiler kurma eğilimindesiniz. Bu değişim size mesleki kazanımlar da getirecek. Bir süredir gergin ilişkiniz olan biriyle aranızda hafif bir yumuşama yaşanabilir. Kendinizi şartlandırıp katıldığınız tartışmalar verimsiz olduğu kadar da tehlikeli. Bugünlerde bazı konulara daha serinkanlı yaklaşmalısınız.
12 4