31 Ağustos 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Ay boşlukta bir gün ve yönsüzlük hakim! Ay AslanEda ve güne Uranüs uyumlu açısıyla başlasak da kısa bir süre sonra Ay boşluğa giriyor. Saat 07:20 ile akşam 18:20 arasında, yani kısaca tüm gün boşlukta bir gün. Yönsüzlük enerjisi hakim. Önemli işlerinizi gün içinde başlatmak, tabiri caizse sadece size zaman kaybettirecek. Akşam Ay boşluktan çıksa bile tutulma etkisini yoğun şekilde hissediyoruz. Tarif edemediğimiz yoğun bir enerji hissediyoruz. Akşam saatlerinde organize olma ihtiyacının ağır bastığını hissedeceğiz. Ay balzamik etkisi de bizi sıkıştırdığından, mümkünse kendi merkezimizde kalmak ve programımızı hafif tutmakta fayda var. Dilerim ki, önemli güzel başlangıçlarınıza hazırlık için, Ay kapanırken atın fazlalıklarınızı… Güzel, hoşgörülü bir gün dilerim.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar Aşk, sevgili konularınız, çocuklarınız ile ilgili mevzularınız aklınızda olsa da, önemli girişimleri başlatmayalım derim. Akşam saatlerinde kendinizi işlerinizi toparlarken bulacaksınız ama biraz huzursuz hissedebilirsiniz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Bugün ailenizle, yuvanızla ilgili kafanızda halledilecek işler varsa mümkünse fazla zorlamayın. Çünkü her şey havada kalabilir. Akşam saatlerinde kendinizi çocuklarınızla veya sevgilinizle ilgili planlar içerisinde bulurken, biraz huzursuz hissedebilirsiniz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, akrabalarınızla alakalı kafanızda bugün yapılacak bir iş varsa, biraz daha bekleyebilir. Çünkü bir gelişme kaydetmeniz zor. Akşam saatlerinde evinizde bazı işlerinizi hallederken kendinizi gergin hissedebilirsiniz.
13 4