4 Ağustos günlük burç yorumları 2015

04.08.2015 Salı tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak ,Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

Ay 02.25’de Koç burcuna geçiyor. Koç burcundaki Ay, heves ve coşkumuzu arttırabilir. Kişisel isteklerimiz ve arzularımız için girişimde bulunabiliriz. Sabah ve öğle saatlerinde kökü geçmişe dayanan, kadersel bazı kavramlar karşımıza çıkabilir. Annemiz veya ailemizle ilgili konular duygularımızı etkileyebilir. Akşam saatlerinde duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurabilir, kendimizi daha huzurlu hissedebiliriz. Karşı cinsle ilişkilerimiz verimli olabilir.
13 1
KOÇ: İçinizin kığır kığır olacağı, heyecanlı ve coşkuşu bir gündesiniz. İyimser yaklaşımlarınız cesaret gerektiren konularda sizi destekleyebilir. Ancak kontrolsüz riske karşı temkinli olmalısınız. Yurtdışı bağlantılı konularda güven verici gelişmeler olabilir.
13 2
BOĞA: Dış dünyadan kendinizi biraz geri çekseniz de bilinçaltınızın çok hareketli olması biraz huzursuzluk yaratabilir. Gereksiz endişeler sizi strese sokabilir. Biraz gevşemeye ve rahatlamaya çalışın. Aksi halde uyku sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.
13 3
İKİZLER: Bugün kendinizi çok formda hissedebilirsiniz; günlük yaşamınızda verdiğiniz tepkiler, sizi bile şaşırtacak kadar sıradışı olabilir. Zihniniz ise sürekli birçok konu arasında gidip gelecektir. Müthiş fikirler veya bir sorun için uygun çözüm bulmanız olası…
13 4