4 Mayıs 2016 günlük burç yorumları!

4. 5. 2016 Çarşamba günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları neler yaşayacak?

Ay bugün bütün gün Koç burcunda. Bu hafta biraz rehavet içinde geçen 2 günün ardından artık biraz hareketlilik, dinamizm enerjisi hakim. Enerjimiz yüksek. Hafta başından itibaren düşündük, hayal kurduk. Şimdi eyleme geçmek istiyoruz. İstediklerimiz için mücadele etme isteğimiz var. Ay Koç'ta ve yöneticisi Mars ile üçgen olunca, biz bu enerjiyi doğru yönlendirmek için gündüz veya iş çıkışı spora, tempolu yürüyüşe, biraz belki ağırlık çalışmaya vakit ayırabiliriz. Akşam biraz durulacağız, sınırlarımızı fark edeceğiz ama çok geç saatlere kadar plan yapamamakta fayda var. Ay giderek, Plüton Uranüs karesine ışık taşımak için ilerliyor.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar 2 gündür biraz izole olmak isterken, bugün biraz daha görünür olmak istiyorsunuz. Cesaretiniz ve ataklığınız yerli yerinde. İnisiyatif alma konusunda akşamüzeri sınırlarınızı çizebileceksiniz. Gece biraz kendinizi gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Fazla sosyalleştiğiniz 2 günden sonra, biraz kendinizle baş başa kalma isteği hissediyorsunuz. Akşamüzeri kafanızda her şeyi yerli yerine koysanız da, gece geç saatlere doğru tarif edemediğiniz bir iç huzursuzluk hissetseniz de geçecek bilin.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler İş ortamında rahat geçirdiğiniz 2 günden sonra, kendinizi biraz arkadaş ortamına atmak isteyebilirsiniz. Bugün siz bir iletişimci olarak, telefon elinizde sosyal bir organizasyon yaparken bulabilirsiniz kendinizi. Sosyal ortamda bile güzel konular konuşulabilir ama akşam geç saate uzatmamak iyi olur. Geç saatler de biraz gerginlik olabilir.
13 4