5 Temmuz 2015 günlük burç yorumları

Astrolog Yasemin Kaplan, 05.07.2015 Pazar tarihi için burçları yorumladı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç ,Aslan, Başak ,Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

Bugün ay 17:25 e kadar özgür kova burcunda ilerliyor. Sabah saatleri iletişim olumlu akacak. iletişim gerektiren konular, yazılı sözlü mesajlar,duyuru ve tanıtımlar için değerlendirebiliriz.. Gün genelinde Merkür Venüs sekstili devrede olacak. Özel ve sosyal ilişkilerde iletişimde kendimizi rahat ifade edebilir,görüşme ve anlaşmalarda istediğimiz sonuçları elde edebiliriz..
13 1
Koç: Sevgili koçlar bugün önemli görüşme yazışmalar için sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz..Özel ilişkilerde sabah saatlerinde gerginlik yaşama olasılığınız yüksek,kendi arzularınızla ilişkinin gerektirdikleri arasında git geller yaşayabilirsiniz.Akşam saatlerini sakin geçirme arzunuz yükselebilir..
13 2
Boğa: Sevgili boğalar bugün önemli görüşme, yazışma sunum ve durularınız için sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz. Özel ilişkilerde sabah saatlerinde dengesiz davranışlara dikkat. Öğleden sonra sanatsal ve artistik konulara eğilim gösterebilirsiniz..
13 3
İkizler: Sevgili ikizler bugün sosyal hayatınız çok hareketli. Sabah saatlerini önemli konuşma, yazışma, duyuru ve tanıtımlar için değerlendirebilirsiniz..Öğleden sonra sosyal aktivitelere katılabilirsiniz..
13 4