6 alışkanlık ile vücudunuzu her gün arındırın!

Haftalık ya da aylık detoks programınızı bozmadan, her gün uygulayabileceğiniz basit 6 alışkanlık ile vücudunuzu sürekli olarak arındırabilirsiniz.

Atıştırmalık taze meyve ve sebzeler Sağlıksız abur cuburlar yerine, atıştırma ihtiyacı için her gün taze meyve ve sebzeler tüketin. Bu özellikle karaciğer ve böbreklerin sağlıklı çalışmasına yardımcı olacaktır.
6 1
Her gün yemeğinizi evde yapın Dışarıda yenilen besinler bizim kontrolümüz altında olmadığından içeriğinde zararlı katkı maddeleri barındırabilir. Bunu önlemek için yemeğinizi evde kendiniz pişirin. Böylece yediklerinizin içinde ne olduğunu bilecek, sağlığınızı zararlı maddelere karşı korumuş olacaksınız.
6 2
Her gün kahve yerine yeşil çay için Antioksidan açısından zengin yeşil çayı tercih etmek karaciğer enzimlerini olumlu yönde etkileyecektir.
6 3
Her sabah sıcak su ve limon Her sabah kahve yerine, sıcak suya bir miktar limon suyu katıp içmek sindirim sisteminin daha sağlıklı çalışmasına yardımcı olacaktır. Aynı zamanda vücudun pH dengesi de sağlanmış olacak.
6 4