60 kilo zayıfladı! Dönüşümü inanılmaz!

135 kiloya kadar çıkan Avustralyalı Natalie Burtina, basit uygulamalar ile kısa zamanda 60 kilo zayıflayarak yepyeni bir görünüme kavuştu.

Natalie Burtina, Avustralya'nın Melbourne şehrine 181 km uzaklıktaki Mooroopna'da yaşıyor. O henüz 23 yaşında ve yalnız yaşayan genç bir anne. Natalie, bir dönem aldığı kilolar ile aynalara bakmaktan utandığını söylüyor: "Utanıyordum. Aynaya bakmaktan nefret ediyordum. Kendime bakmak midemi bulandırıyordu." Natalie, zayıflamaya karar vermeden önce 135 kiloya kadar çıkmış. Oğlu Layton'a hamile kaldığında sadece 20 yaşında olan Natalie, hızla kilo almaya başlamış.
9 1
Hamilelik boyunca yüksek tansiyon rahatsızlığı olan Natalie, oğlunu normal süresinden sadece 5 gün önce ve 4 kilo olarak dünyaya getirmiş.
9 2
Oğlunu dünyaya getirdikten sonra işlerin tamamen kontrolden çıktığını, zaten hamilelik döneminde epey kilo aldığını belirten Natalie, “Umursamamıştım ama kendimden çok rahatsızdım." diyor.
9 3
O, anneliğin ilk zamanlarında, adapte olmakta çok zorlandığını itiraf ediyor. Otistik bir çocuğun ihtiyaçlarını karşılamanın yorucu olduğu bu dönemde, kendisi için bir şeyler yapıp değişmeye karar vermiş. Kilo vermek için sağlıklı beslenmeye ve yürüyüş yapmaya başlamış.
9 4