7 Aralık 2016 günlük burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları bugün neler yaşayacak.

KOÇ Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor. Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bugün bir görüşmeniz olacak. Çağırılıp gideceğiniz bir yerde size pek tat vermeyen birisinin size yakınlaşma çabasını göreceksiniz. Şu günlerde size yöneltilen tebessümlere dikkat etmelisiniz.
12 1
BOĞA Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halledeceksiniz. İşyerinizde iş sorunlarınızı birilerine açmaya haklı bazı nedenlerle cesaret edemiyorsunuz. Aşka duyduğunuz geleneksel güvensizliğinizi aşmış gibi görünüyorsunuz. İlişkinize ilk başladığınızda kendinize yaşattığınız endişeler, şimdi aklınıza geldikçe kendinize kızıyorsunuz.
12 2
İKİZLER Önünüzde parlak bir gelecek görünüyor. Sadece, size yaklaşan fırsatları önceden sezebilmeniz gerekiyor. Bugün dikkatli olursanız, büyük bir fırsatla karşı karşıya gelebileceksiniz. Bu fırsatı kaçırmamalısınız. İlişkinizi hiç zorlamıyorsunuz. Aşktaki sallantıları hatta depresyonları doğal karşılıyorsunuz. Mutluluğunuzu biraz da geniş yürekli, özgür bakışlı oluşunuza borçlusunuz.
12 3
YENGEÇ Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize sempati duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bazı sataşmalar olsa bile, sükunetinizi korumanız ve ilginç görüşlerinizle, bu akşam muhtemelen yaşanacak tartışmaya katılmamanız daha yararlı olabilir.
12 4