7 Temmuz 2015 günlük burç yorumları

Astrolog Yasemin Kaplan, 07.07.2015 Salı tarihi için burçları yorumladı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak ,Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

Bu sabah 05:17 de ay-kiron kavuşumu gerçekleşiyor. Tedavi olmak şifaya yönelik çalışmalar için sabahın erken saatleri değerlendirilebilir. 08:21 de ayın kuzey ay düğümüyle olumlu açısı kesişiyor. Gelecekle ilgili planlarınız varsa bu saatlerde hisleriniz en doğru rehberiniz olacaktır. Ayrıca dışarıdan yardım destek de alabilirsiniz, iş para konularında. 12.50 de ay kiron parelel. Geçmiş olumsuz konular düşüncelere gelebilir,haksızlığa uğramışlık hisside yükselebilir,depresif bir ruh halinde olabilirsiniz.. 15:55 de ay Merkür karesi kesişiyor. Duygular düşüncelerin karışması belirsizlik hissini ortaya çıkarabilir.Dikkat ve konsantrasyon eksikliği,karar insiyatif almak gerektiren konularda zorlayabilir. Yanlış anlama ve anlaşılmalardan kaynaklı tartışma ve kırılganlıklar yaşanabilir.15:55 ve 17:35 e kadar iletişimde sözlerimize dikkat edelim.. 17:35'de ay çalışkan satürnle üçken yapacak. Disiplin, ciddiyet ve konsantrasyon gerektiren iş görüşme ve girişimler için güzel bir zaman dilimi. Ayrıca ev ofis düzeni içinde değerlendirebiliriz bu zamanı. 19:38 de AY-KOÇ burcuna geçiyor.Koç astrolojide ilk ve saf temiz enerjiyi temsil eder.Enerji efor ve motivasyonumuzun yükseleceği 2,5 günlük bir zamana giriyoruz.Bu zaman diliminde insiyatif ve cesaret gerektiren konulara eğilimimiz artabilir.Seksüel güdülerinde yüksek olacağı bu günlerde aşk tutulmaları yaşanabilir,fakat ayın koç burcundaki seyahatinde bu aşk enerjisi arzu ve tutkuya yönelik olabilir dolayısıyla kalıcı bir ilişkinin haberciliğini yapmaz..
13 1
Koç: Sevgili koçlar bugün 17:35'e kadar sakin geçirmeniz hayrınıza. Ay 12.evinizde hareket ediyor,duygusal hassasiyetiniz yükselebilir, kendinizi yaralanmış kullanılmış ya da haksızlığa uğramış hissedebilirsiniz. Önemli iş girişimleriniz için akşam üstünden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.19:38 de ay kişisel evinize geçiyor enerji eforunuz yükselecek,cesaretinizde.Akşam saatlerini renkli ve hareketli geçirebilirsiniz.
13 2
Boğa: Sevgili boğalar bu gün 17.35 e kadarki zaman diliminde arkadaşlarınızla iletişimde dikkatli hareket etmenizde fayda var.Tartışma ve gerginlikler yaşayabilirsiniz.Ekip çalışmaları içindeyseniz bir takım sorunlar sizi gerebilir.Akşama doğru kendinizle yada sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz,bu iki gün sağlığa dikkat..
13 3
İkizler: Sevgili ikizler bugün gün genelinde iş kariyer konularınız gündeminizde olacak,önemli iş görüşme ve girişimleriniz için 17:35 den sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinde iletişimde sözlere dikkat,kırılma ve kırmaya açık olacaksınız,algılama ve dikkat eksikliği yaşayabilirsiniz bu saatlerde önemli kararlar almamaya özen gösterin.Akşama doğru enerji eforunuz yükselmeye başlıyor,arkadaşlarınızla buluşabilir yada sosyal organizasyonların içinde bulunabilirsiniz..
13 4