7 yeni film vizyonda!

Dramdan komediye, maceradan korkuya 3’ü yerli 7 film sinemaseverlerle buluşuyor.

İkinci Şans Filmin başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz yer alıyor. Yönetmen koltuğunda oturan Özcan Deniz, aynı zamanda filmin senaristliğini de üstleniyor. Yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Mesut Can Tomay, Afra Saraçoğlu, Berrin Arısoy Akhasanoğlu, Fulya Şirin, Anıl Altınöz, Aybike Turan, Duygu Çelebi ve Füsun Erbulak da yer alıyor. Matematik öğretmeni olan çok güzel bir kadın olan Yasemin ile et restoranı sahibi karizmatik gurme Cemal'in yolları kesişir. Yasemin geçmişte yaşadığı yanlış evliliğin yaralarını sarmaya çalışan, attığı adımlara dikkat eden bir annedir. Cemal ise sosyal, geçmişinden kurtulmak isteyen gamsız bir adamdır. Bu zıt karakterli ikilinin tanışması önce kavgalı olacaksa da zamanla hüzünlü bir aşka dönüşecektir. Geçmişlerinin derinlerine indiklerinde ikisinin de ikinci bir şansa ihtiyacı olduğu ortaya çıkar.
7 1
Mezuniyet (Bacalaureat) Filmin yönetmen koltuğunda, Altın Palmiye’li 4 Ay, 3 Hafta, 2 Gün filminin yönetmeni Cristian Mungiu oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Vlad Ivanov, Maria-Victoria Dragus, Adrian Titieni ve Gheorghe Ifrim gibi isimler yer alıyor. Romeo Aldea, Romanya’da küçük bir dağ kasabasında yaşayan bir doktordur. Kızı Eliza'yı 18 yaşına geldiğinde onu yurt dışında okutma idealiyle büyütür. Planları gerçekleşmek üzeredir; Eliza İngiltere’de psikoloji okumak için burs kazanır. Tek yapması gereken lise bitirme sınavlarını geçmektir. Aslında başarılı öğrenci olan Eliza için bu sınavlar yalnızca bir formaliteden ibarettir. İlk yazılı sınavından bir önceki gün, Eliza tüm geleceğini riske atan bir saldırıya uğrar. Şimdi Romeo, bir karar vermek zorundadır. Bu durumu çözmek için birkaç yol vardır fakat hiçbiri kızına öğrettiği prensiplerle uyuşmamaktadır.
7 2
Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? ( Fantastic Beasts and Where to Find Them) Kadrosuyla dikkat çeken yapımın yönetmenliğini David Yates üstleniyor. Genç kaşif yazar Scamander rolünü Danimarkalı kız ve Her Şeyin Teorisi filmlerindeki başarılı performansıyla hatırlanan Oscar ödüllü oyuncu Eddie Redmayne üstlenirken, filmin kadrosunda Ezra Miller, Colin Farell, Katherine Waterston, Zoë Kravitz, Ron Perlman ve Jon Voight da yer alıyor. JK Rowling'in aynı isimli fantastik ansiklopedik kitabına dayanan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filmi fantastik yaratıklar hakkında bir kitap yazan bir yazarın gezi notları olarak karşımıza çıkıyor. Harry Potter'ın onun kitabını okumasından 70 yıl önce kitabı yazmış olan Newt Scamander'ın New York'ta yaşadığı maceraları konu alan kitap genç kaşifin New York'un gizli cadı ve büyücü komitesiyle yaşadıklarını da içeriyor...
7 3
Ayı Kardeşler 2: Büyülü Kış (Boonie Bears: A Mystical Winter) Ayı Kardeşler film serisi, 2012'den beri Çin'de yayınlanan Çin'in en popüler çocuk çizgi filmi olan "Boonie Bears"dan beyazperdeye uyarlanmıştır. Ding Liang ile Fuyuan Liu'nun yönettiği, Rick Jay Glen, Siobhan Lumsden, Paul Maxx Rinehart ile Toni Thompson'un orijinal seslendirme kadrosunda yer aldığı animasyon film Ayı Kardeşler 2: Büyülü Kış, Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu filminin devamı olan ve hayvanları temel alan bir çocuk filmi. Kristal Tepeler, şiddetli bir kar fırtınası sonucunda bembeyaz kar ile örtülüdür. Fırtınadan sonra, Bramble’ın çocukluk anılarını canlandıran gizemli bir hayvan Kristal Tepeler’de dolaşmaya başlamıştır. Çok geçmeden bu gizemli hayvanın peşine düşen ödül avcıları Kristal Tepeler’in altını üstüne getirir. Çocukluklarından beri birbiriyle mücadele eden ayı kardeşler ve oduncu Vick’in önünde iki seçenek vardır. Hem bu zorlu kışı atlatabilmek hem de kasabalarını tehdit edenlerden kurtulmak için işbirliği mi yapacaklar, yoksa aralarındaki kavgayı devam mı ettireceklerdir?
7 4