8 Aralık 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları bugün neler yaşayacak.

KOÇ Bir arkadaşınızın iş alanı sizi çoktandır cezbediyor. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Yakında sevinçleriniz var. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun yavaş yavaş bir alışkanlığa dönüşmesindeki doğallığı kabullenebiliyorsunuz.
12 1
BOĞA Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını bulabilmeniz için biraz istekli olmanız gerekiyor. Her teklife açık beklerken, siz de teklif sahibi olabilirsiniz. Belki de iş ortamınızda bu beklentide birileri vardır. Açık sözlü özelliğinizi kimi durumlarda bu özelliğin sınırlarını zorlayarak sergiliyorsunuz. Kırıcı olmaktansa, düşüncenizi daha uygun bir ortama erteleme yoluna gidebilirsiniz.
12 2
İKİZLER İşlerinizdeki durgunluk, yavaş ama istikrarlı bir ivme kazanıyor. Yeni alacağınız haberlerle daha umutlu olacaksınız. Yeni yaptığınız görüşmeden çok şey beklerken, tersliklere de donanımlı olmalısınız. Sürekli sorgulamalar, ilişkideki beklentilerin diriliğinden olabilir. Yanlış yorumlarla, yanlış yargılara varıyorsunuz. İyimser ve umutlu arayışlarla ilişkinin sonsuzluğu kolayca ortaya çıkacak.
12 3
YENGEÇ Yakın bir zamanda çok daha iradi iş olanakları yaratabileceksiniz. Hiç yeterli görmediğiniz biri var ve işler çoğunlukla ondan akıyor. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz. Henüz başındayken bazı güvensizlikleri somutlaştırmanızda yarar var. Böylesine yoğun duygular içinde olduğunuz birine, beslediğiniz nedeni belirsiz güvensizlik, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor.
12 4