8 Şubat 2016 günlük burç yorumları!

8. 2. 2016 Pazartesi tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan) İş yaşamınızda yeni bir süreci adımlıyorsunuz. Birçok yeniliği bir arada barındıran bu süreç, sizi çok kazançlı çıkartabilir. Önümüzdeki günlerde cesaret ve doğru kararlar gerekiyor. Aşk ilişkilerinize ailenizi ve özellikle onların olumsuz fikirlerini sokmayın. Sevgililer genelde aileleri kendilerine rakip görürler.
12 1
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da güçlü olacağınız bir konuma geleceksiniz. Beklemediğiniz destekler alacaksınız. Bu sizin için büyük moral kaynağı olacak. Bir tanıdığınızla çok ilgileniyor, onu tutarsız bazı davranışlarından kurtulması için zorluyorsunuz. Ama bu konuda yapabileceğiniz bir şey olmadığını artık anlamış olmanız gerek.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Her gün kendinizi sınayacak yeni gelişmeler oluyor. Her yeni duruma başarıyla ayak uyduruyorsunuz. Önümüzdeki günlerde kendinize güveninizi testten geçireceğiniz gelişmeler var. Bugün yakın çevrenizdeki insanlarla aranızdaki ilişkilerde dikkatli olmalısınız. Sorun yaşayabilirsiniz.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) Bugünlerde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Bu görüşmelerin biri, sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir. İş hayatınızdaki son gelişmeler sizinle çok ilgili değil, fazla ön plana çıkmanız gerekmiyor. Gerçekçi zamanlama hesapları, özel yaşamınızı belli ölçülerde öne çıkarma isteğinizde hayal kırıklıkları yaşatabilir.
12 4