9 Aralık 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ Yaptığınız başvurulardan yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir. İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık sık yaşıyorsunuz. Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var.
12 1
BOĞA Daha mesafeli, daha resmi ilişkiler kurma çabalarınız sonuç vermiyor. Özlediğiniz ilişkiler doğallığınızla çakışmıyor. İş ortamınızdaki bir sorun, iş yaşamı dışındaki huzurunuzu da olumsuz etkiliyor. Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu.
12 2
İKİZLER Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz. Yetenekleriniz, iş alanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz.
12 3
YENGEÇ Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, haklı kaygılar içinde daha da gelişiyor. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir. İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek.
12 4