Adnan ve Didem gizlice evlendi mi! Şok detay...

Kısmetse Olur evinin en büyük aşklarından biri olan Didem, Adnan aşkında mutlu sona mı ulaşıldı? Reyting kurbanı olan Kısmetse Olur evinin çifti öyle bir detay paylaştı ki...

Kısmetse Olur evi reytinglerde tepetaklak olunca yayından kaldırılmıştı. Bir kaç bölüm internet üzerinden devam eden program, orada da dikiş tutturamayınca final bile yapmadan bitirildi. Kısmetse Olur'un takipçileri ise ekran önünde 'büyük aşk' yaşıyor görünen Adnan Kızıltaş ile sevgilisi Didem Delen'in durumunu merak eder oldular. Programdan gönderilen Adnan Kızıltaş ile Didem Delen evlendi mi? Adnan Kızıltaş'ın estetik olduktan sonra instagram hesaplarında parmağında evlilik yüzüğü görülmeye başlandı. Peki çift nikahlı mı yoksa yüzük gösterişten ibaret mi?
10 1
Kısmetse Olur evinde 3. sezon yer alan Adnan Kızıltaş her sezonda kendine 'büyük bir aşk' bulmuştu. Ceyda ile olan inişli çıkışlı ilişkisi sırasında evlilik dışı çocuğu ortaya çıkan Adnan Kızıltaş ilk sezonu skandallarla kapatmıştı. Kısmetse Olur yapımının gönlünü eden Adnan Kızıltaş yeni sezonda yine ekranda yer bulurken Ceyda programdan kovulmuştu. Adnan ise Didem Delen isimli yarışmacı ile 'büyük aşk'a start vermişti.
10 2
Kısmetse Olur evinde aşklarının gerçek olduğunu her fırsatta söyleyen çift, program bittikten sonra kendilerini tatil beldelerine attılar.
10 3
Adnan Kızıltaş estetik ameliyat olup yeni yüzü ile objektiflere poz verirken parmağındaki nikah yüzüğü dikkat çekti. Takipçileri Adnan Kızıltaş ile Didem Delen'in evlenip evlenmediğini merak eder oldu.
10 4