Akıl almaz 5 evlilik teklifi !

Kıskandıran evlilik teklifleri... Bu evlilik tekliflerini duyunca ya tekrar evlenmek isteyeceksiniz ya da böyle bir eş adayı bekleyeceksiniz.

Timothy isimli genç adam, sevgilisi Candice sevgilisiyle tanıştığı 2013 yılından itibaren mektup yazmaya başladı... 3 yılın sonunda Candice'nin elinde tam 14 tane mektup vardı. Ve birgün Timothy, sevgilisinden mektupları bir araya getirmesini istedi... Çünkü mektupların baş harfleri, gizli bir mesaj içeriyordu: "Will you marry me?" Sürpriz karşısında çok şaşıran Candice, elbette bu teklifi kabul etti ve tatlı çift geçen yıl dünya evine girdiler...
6 1
Terry, sevgilisi Anna ile birlikteliklerinin 1. yıl dönümünde ona ahşap bir kolye hediye etti. Anna da bu kolyeyi çok beğendi ve 1 yıl boyunca hiç sıkılmadan bu kolyeyi taktı -kolyenin içindeki sürprizden habersiz bir şekilde-. Sonra bir gün Terry, Anna'dan kolyeyi kırmasını istedi. Kolyenin içinden çıkan yüzüğü gördüğünde şok olan Anna, sevgilisinin evlenme teklifini kabul etti... Sizce de müthiş bir evlenme teklifi değil mi?
6 2
Erica Eckman bir kanalda yemek programı sunuyordu. Sevgilisi Dan, ona sürpriz bir evlenme teklifi etmeye karar verdi. Erica'nın yayında kullanacağı yumurtalardan birinin içine profesyonel bir şekilde yüzük yerleştirdi. Sonra da yayın arkası ekibiyle anlaşarak oradaki yerini aldı... Genç kadın yayın sırasında yumurtadan çıkan yüzüğü ve ardından da yayına gelen sevgilisini görünce gerçekten çok şaşırdı. Ve tabii ki bu romantik teklife kocaman bir "Evet"le yanıt verdi...
6 3
Kennessy isimli Twitter kullanıcısı, sevgilisinin onun için hazırladığı sürpriz banyonun fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ama o sırada kendisini bekleyen sürprizden habersizdi. Kennessy köpük banyosunun içinde keyif yaparken, bir süre sonra şeffaflaşarak içi gözüken baloncuğu gördü. Yüzüğün içinde ışıl ışıl bir yüzük duruyordu! Sürpriz karşısında şok olan genç kadın, elbette bu tatlı teklifi kabul etti.
6 4