Cinsellik ateşini yükseltecek ‘akıllı seks’ stilleri

Alman Araştırmacı Matthias Horx, cinsellikte heyecanın sürmesi için “akıllı seks”i öneriyor. Bunun yeni bir erotik kültürün başlangıcı sayılacağını söylüyor.

Almanya Kelkheim Gelecek Araştırmaları Enstitüsü, akıllı seksi şöyle tanımlıyor: -Seksin mutluluğumuz için önemli olduğunu kabul etmek. -İyi seks için gereken zaman ve enerjiyi harcamaya hazır olmak. -Aranızdaki tutkunun devamlılığı için her güne yeni bir şans vererek çaba harcamak. -İsteklerinizi sağlıklı ve kendine güvenerek yaşamanın karşılığını almak. -Uzun sürecek yeni bir ilişkinin temellerim atmak. -Uzun süredir toplumda edinmek için savaştığınız rolü artık yatakta da üstleniyorsunuz.
16 1
Akıllı seksin zamanı Sosyal Araştırmacı Matthias Horx, ilk 6 ya da 7 denemenin cinsel alıştırma olduğunu, doğru kişi bulunduğunda ise tüm hayatımızı onunla paylaşmak istediğimizin kararına vardığımızı söylüyor. Horx, "Bu kişide sabit kalınır. Bunun sürmesi için seks her seferinde yenilenmelidir. Sadece sarılmalar, koklaşmalar ve alışılagelmiş ön sevişmeler yeterli olmaz. Akıllı seksin zamanı gelmiştir." diyor.
16 2
Akıllı sekste kural yok Akıllı seksin en önemli kuralı, hiçbir kuralı olmamasıdır. Önemli olan sizin hisleriniz ve arzularınızı partnerinizle beraber yaşamanız, fantezilerinizi birlikte hayata geçirmeniz. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz! "Zorunda olmak" fikrini aklınızdan çıkarın ve hayal gücünüzü özgür bırakın! Akıllı seksle şu deneyimleri yaşayabilirsiniz:
16 3
Fantezilerinize kulak verin Kendinizi ve gerçek ihtiyaçlarınızı anlamanın en iyi yolu, belki de daha önce bastırdığınız fantezilerinize kulak vermek. Fantezilerinizi dizginlemeyin. İçinizden gelenler, cinsel hayatınızda daha mutlu olmanızı sağlayacaktır. Sizi baştan çıkaran düşünceleri bastırmayın. Seks oyuncaklarını da fantezilerinize katabilirsiniz. Her konuda özgürsünüz.
16 4