Avon'dan yeni yılda kendinizi şımartacak ürünler!

Avon, yeni yılda da güzel ve çekici görünmek isteyen kadınların her daim ihtiyaç duyduğu ürünleri bir araya getiriyor.

Kışın En Sıcak Kokuları Avon’un 125 yılı geçen tecrübesiyle yarattığı parfümlerin son gözdesi Avon Rare Gold, ismi gibi nadir bulunan bir mücevheri andıran şişesi, içeriğindeki portakal çiçeği, bergamot ve mandalina notaları ile kış mevsimine samimi ve asil bir ton katıyor.
6 1
Aktif Tohum Kompleksi ile Derinlemesine Temizlik İçeriğindeki meyve tohumlarıyla doğadan ilham alan ve derinlemesine cilt temizliğini sağlayan Avon Nutra Effects Onarıcı Temizleme Sütü, yeni yılı berrak ve pürüzsüz karşılamak isteyen kuru ve normal ciltler için ideal. Yüzünüzü rahatlatırken, makyaj ve kalıntılarını derinlemesine temizleyen süt losyon, cildinizin kış aşkı olmaya aday görünüyor.
6 2
Evde Spa Deneyimi Yeni yılda yenilenen cildin sırrı spa bakımından geliyor. Avon Planet Spa serisi evde spa konforu sunuyor. Avon Planet Spa İpeksi Vücut Kremi, cildinizi shea yağı ve çikolata özleriyle besleyerek, cildinize hem sağlıklı hem de ipeksi bir görünüm kazandırıyor.
6 3
Kökten Uca Çift Bazlı Bakım İçeriğindeki makadamia, papatya tohumu, badem, üzüm çekirdeği ve marula yağları ile Avon Advance Techniques Supreme Oil Çift Fazlı Bakım Spreyi, yeni yılda saçlarının daha sağlıklı olmasını isteyenler için kökten uca bakım sunuyor. Her saç tipi için uygun olan spreyi, gün içinde dilediğiniz an, durulamaya gerek duymaksızın kullanabiliyorsunuz.
6 4