Banyo dekorasyonu nasıl olmalıdır?

Banyo dekorasyonu için öneriler nelerdir? Banyo evinizin en çok kullanılan odalardan birtanesidir. Sabah gözünüzü açar açmaz koştuğunuz evinizin banyosu, güne başlarken enerjinizi bile etkilemektedir.

Gün içerisinde banyo bir evde en çok kullanılan odalardan biridir. Sabah güne başladığınızda gözünüzü açar açmaz koştuğunuz ilk yer banyo olur. Minicik ve karanlık bir banyonun gün içinde size nasıl bir enerji vermesini beklersiniz? Ya da yorgun argın eve döndüğünüzde duşa girmek istediğinizde sizi rahatlatacak bir banyo istemez misiniz.
9 1
Biraz hayal gücünüzü kullanarak kendinizi içinde iyi hissedeceğiniz bir dekorasyon yapmanız mümkün. Ufak tefek dokunuşlarla hoşunuza gidecek bir ortam yaratabilirsiniz. Üstelik büyük bir tadilatta olduğu gibi haftalarınızı vermenize gerek yok. Birkaç gün içerisinde kesin sonuç almak mümkün!
9 2
Üstelik büyük bir tadilatta olduğu gibi haftalarınızı vermenize gerek yok. Birkaç gün içerisinde yapmanız mümkün! İşe ilk olarak banyonuzdaki ufak tefek dağınıklığı toplamakla başlayabilirsiniz. Banyoda kullanılmayan havlularınızı kaldırın ve artık tarihi geçmiş bütün kozmetik ürünleriniz çöpe atın.
9 3
Esaslı bir tadilat gerememekte ama yenilik için banyonuza renk gelmesi için tercihiniz doğrultusunda boya yapabilirsiniz. Fayanslarınıza uygun ikinci bir renkle banyoyu baştan yaratmanız mümkün. Merak etmeyin diğer önerilerimiz arasında en zahmetlisi buydu!
9 4