Sevgilinizin başkalarıyla flört ettiğini gösteren işaretler!

Dikkat! Sevgilinizin rahatsız olduğunuz bazı tavırları aslında başka kadınlarla flört halinde olduğunun bir işareti olabilir.


Erkekler başka kızlarla arkadaş olma ve flört etme dengesini tam kuramıyor. Çoğu zaman sizi bu konu hakkında üzmüş bie olabilirler.

Bazı erkekler bunu dostça istem dışı yaparken bazıları da kasıtlı bir flört halinde... Kibar, güler yüzlü bir erkek arkadaşa sahipseniz çoğu zaman bu sizin iç dünyanızın kuruntusu oluyor. Fakat bir de zaman, mekan farketmeden hatta yanınızda siz varken bile başka kızlarla flört eden erkekler var.

Bu konu hemen hemen bütün kadınların sinirini bozuyor. Size vereceğimiz ipuçları sayesinde sevgilinizin masumluğunu anlayabileceğiniz gibi, malesef başkalarıyla flört ettiğinden de emin olabilirsiniz.
10 1

Sevgilinizin başka kızlarla olan konuşmalarını engelleyemeyeceğiniz bir gerçek. Ona sürekli bu konuda baskı yapmak, ona bu konuşmaları gerçekleştirmesi açısından daha da teşvik eder.

Yapmanız gereken şey biraz özgüvenli olmak. Eğer onun bu konuşmada karşısındakiyle flörtleştiğini anlamak istiyorsanız konuşma mesafesine bakın.

Normal bir konuşma birbiriyle gerekli uzaklıkta ve masumca olur. Eğer özel alana çok giriliyorsa ve daha da yakın olmak için karşısındaki kadına doğru eğilerek konuşuyorsa anlayın ki sevgiliniz karşındakiyle flört halinde.
10 2

Başka kızlarla diyaloğa girdiğinde sevgilinizin vücut temaslarını iyi gözlemleyin.

Şaka yollu birbirlerinin kolunu tutmalar ya da vurmaları ciddiye almanız gerekiyor. Çünkü bunlar çapkın sinyaller…

Bu durumda kibarca aralarındaki etkileşimi durdurmanızı öneriyoruz. Eğer uyarmayı düşünüyorsanız, bunu baş başayken yapmalısınız.
10 3

Sevgiliniz güler yüzlü olabilir elbette… Yalnız konuşma sırasında sürekli karşısındakine gülücükler saçan bir erkek ona tamamen çekiciliğini göstermeye çalışıyordur.

Erkekler flörtöz durumlarda sık sık karşı tarafa gülümsemeyi ihmal etmez.
10 4