Bilim insanları iyi bir cinsel yaşam için araştırdı!

Seks hayatınıza bilim nasıl yaklaşıyor? İşte Bilim adamlarına göre seks hayatınızı değiştirecek en iyi yöntemler...


Seks hayatınızı zenginleştirmek ve daha iyiye götürmek için bilim adamlarının tavsiyelerine kulak verin.

Dünyanın en ünlü doktorları, seks terapistleri ve ilişki uzmanları seks hayatında sorun yaşayan çiftler için birbirinden faydalı ve basit önerilerde bulunuyor...

İşte doktorlardan bilimsel verilere dayanan seks tavsiyeleri!
7 1

Indiana Üniversitesi Kinsey Enstitüsü Profesörü Debra Lynne Herbenick’e göre, partnerinizin dış görünüşünü beğendiğinizi ve onun kokusuna bayıldığınızı bilmesi, onun kendiyle ilgili kaygılarını azaltarak partnerinizi rahatlatır.

Genital organlarının görünüşü hakkında kedine güvenen kadın ve erkeklerin cinsel anlamda farklı cinsel deneyimlere açık olduğu ve daha kolay orgazma ulaştığı bilimsel olarak kanıtlandı.

Partnerinize dokunurken onun ne kadar hoş koktuğunu ve vücudunu ne kadar çok beğendiğinizi söylemeyi ihmal etmeyin.
7 2

Rutgers Üniversitesi Sosyoloji bölümü profesörlerinden Helen Fisher, önemli olan partnerlerin birbirlerini dinlemeleri gerektiğini söylüyor.

Seks sırasında partnerine kulak veren kişiler, onların sekste ne istediğini daha iyi anlıyor ve partnerini tatmin etmekte daha başarılı oluyor.

Prof. Fisher, partnerinizin sekste neleri sevdiğini yatak odası dışında öğrenmenizin daha başarılı bir yöntem olduğunu söylüyor.

Partnerinizle sahilde yürüyüş yaparken seksten bahsedebilir ve çift olarak hem romantik hem de son derece seksi bir yürüyüş yapabilirsiniz.
7 3

Partnerinizin her yerine dokunun. Seks masajları her zaman işe yarar!

Bilimsel Cinsellik Araştırmaları Derneğinin eski başkanı Dr. Carol Cassell, seks hayatını canlandırmak isteyen çiftlere seksi dokunuşları öneriyor.

Erotik dokunuşlar, vücudumuzun seks hormonu olan oksitosinin salglanmasını arttırıyor. Oksitosin hormonu, kadın vücudunda testosteron seviyesinin yükselmesini ve seks isteğinin artmasını sağlıyor.

Hem kadınlar hem de erkekler masaj yağlarının tenlerine olan ipeksi temasıyla daha fazla tahrik olur ve seks çiftler için daha tutkulu bir hale gelir.
7 4