Birbiriyle uyumlu 5 far kombini!

Göz makyajında birbirine en çok yakışan renk çiftlerini belirledik. İşte muhteşem göz makyajı için far kombinleri...

Göz makyajınızda siyah göz kaleminin hükümdarlığına son vermek ve farklı renklere de yer açmak istiyorsanız bu tavsiyelerimize kulak verin. Makyaj yaparken renklerle oynamak sanıldığı kadar kolay değildir. Yanlış renkleri karıştırdığınızda ortaya pek da hoş olmayan bir görüntü çıkar. Los Angeles’lı makyaj profesyoneli Emily Oliver, bizlere birlikte kullanıldığında mükemmel uyumu yakalayan farları anlattı…
6 1
Krem & Taupe Mat krem far ve boz kahve tonlu taupe far kombinasyonu günlük makyajınızın vazgeçilmezi olacak. Bu iki rengi kombinlemenin en güzel yolu krem farı tüm göz kapağına uyguladıktan sonra gözün dış ve crease bölgesine köşelerine boz kahve tonunda farı uygulayarak gölgeler yaratmak.
6 2
Kahve&Altın Bu dinamik ikili kusursuz smokey eye görünümü oluşturmada usta. Bu ikiliyi kullanarak buğulu göz makyajı yapacaksanız siyah eyelinerdan uzak durmalısınız. Kullanacağınız en koyu renk kahverengi olmalı. Ayrıca göz makyajınızı ten makyajınızdan önce yapmanızı öneririz, böylece göz kapağınıza uyguladığınız far yüzünüze dökülmeyecek ve makyajınız bozulmayacak. Gözün iç kısımlarına altın sarısı parıltılı far uygulayıp gözün dış kısmına zengin bir kahve tonu uygulayın.
6 3
Koyu Turuncu ve Mavi Koyu turuncu renk göz kapağında dikkat çeken bir görünüm yaratırken kirpik dibine yayılan mavi far kontrast yaratarak gözleri belirginleştiriyor. Bu iki renk ile makyaj yaparken koyu turuncu farı gözün crease bölgesini hafifçe geçecek şekilde dağıtarak uygulayın. Koyu mavi farı ise kısa uçlu düz bir fırçayla kirpik diplerine uygulayın ve hafifçe dağıtın.
6 4