Bodysuit trendi 90'lardan geri döndü!

90'lı yılların bodysuit trendi yeniden yorumlanıyor! İşte ünlülerin bodysuit stilleri ve bizim seçtiklerimiz...

Birçoğumuza çocukluk ve gençlik travması yaşatan taytların yeniden moda olmasından çok korkuyorduk. Fakat durum beklediğimiz kadar kötü olmadı. Modern yorumlanan taytlar form ve doku değiştirerek karşımıza çıktı. Şimdi geri döndüğü için koksak mı yoksa sevinsek mi bilemediğimiz bodylerle karşı karşıyayız. Çocukluğumuzun alttan çıt çıtlı bodyleri artık biçim değiştirdi ve modanın trendler listesine üst sıralardan yerleşti.
10 1
Bodyler modelleri konusunda da oldukça geniş bir yelpaze bizleri bekliyor. Dantelli modellerden, geometrik kesimlilere, dik yakalı, uzun kollu modellere ve nude tonlardan transparan seçeneklere kadar birçok çeşide kolayca ulaşabiliyoruz. Bodylerle minimal silüetler yaratabilir, çılgın bir parti kızı olabilir ve son derece şık ve sofistike görünebilirsiniz.
10 2
Yüksek belli midi ve mini etekler, jeanler, geniş paçalı pantolonlar ve yaz aylarının favorisi mini denim şortlar bodylerle kombinlendiğinde, 5 dakikada harika görünmenizi sağlayan kombinler ortaya çıkıyor. Bu tek parça bodyler sayesinde saatlerce ne giyeceğimizi düşünmeden şıklığı yakalamak çok kolay!
10 3
Yani bodyler, ne giyeceğini uzun uzun düşünmek istemeyen fakat şık ve iddialı görünüm elde etmek isteyen kadınların da hayatını kurtaran bir parça olacağa benziyor!
10 4