Bu hafta 6 yeni film vizyonda!

Komediden drama, korkudan gerilime 6 yeni film sinemaseverlerle buluşuyor.

Hain (Our Kind Of Traitor) Yönetmenliğini Susanna White'ın üstlendiği filmin başrollerinde Ewan McGregor, Damian Lewis, Stellan Skarsgård yer alıyor. John le Carré'nin aynı isimli romanından uyarlanan film Rus oligark planlarını bozmaları için yem edilen bir çifti konu alıyor. Rus mafyası ve İngiliz Gizli Servisi arasında sıkışıp kalan çift ikisinin de güvenilir olmadığını zamanla anlayacaktır.
6 1
Işıklar Sönünce ( Lights Out) Filmin yönetmen koltuğunda David F. Sandberg oturuyor. Sandberg 'in 2013 yılı imzalı kısa filminden bu kez uzun metraj olarak beyazperdeye uyarladığı film, ailesine dadanan bir doğaüstü varlığın gizemini çözmeye çalışan Rebecca'yı temel alıyor. Rebecca küçük kardeşini kurtarabilmek için bu gizemli varlığı yok etmenin bir yolunu bulmaya çalışıyor. Filmin başrolünü Point Break'in Samsara'sı olan güzel yıldız Teresa Palmer üstleniyor.
6 2
Kanlı Girdap (Ghosts of Garip) Başrollerinde Selma Ergeç, Selim Bayraktar, Gianni Capaldi, Natalie Burn, Guillermo Ivan ve Larry W. Carrell'ın yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Patricio Valladares oturuyor. Amerikalı belgesel yapımcısı John Gillespie ve ekibi, III. Vlad üzerine yeni bir proje üstünde çalışırken İstanbul'dan, Nina'dan gelen bir telefonla efsanevi karakter hakkında yeni bilgilere ulaşıldığını öğrenirler. Kazıklı Voyvoda olarak tanınan Romanya prensi uzun süre İstanbul'da bir zindanda tutulmuş, ülkesinde ölmüş olsa da mezarı asla bulunamamıştır. İddialara göre Voyvoda'nın cesedi İstanbul'da bir mezara nakledilmiştir. İstanbul'a gelen ekip araştırmalarını derinleştirdikçe Voyvoda zamanında müritleri tarafından işkence edilen çocukların efsaneleriyle karşı karşıya gelirler. Voyvoda'nın mezarı da çocukların öldürüldüğü tüneller gibi hayalet köyün içindedir.
6 3
Doraemon: Taş Devri Macerası (Doraemon: Nobita and the Birth of Japan) Yönetmenliğini ve senaristliğini Shinnosuke Yakuwa'nın üstlendiği film Doraemon serisinin 36. filmi olma özelliğini taşıyor. 70 bin yıl öncesinin Japonya'sında geçen filmde Nobita ve arkadaşlarının maceraları yer alıyor. Nobita yaşamaktan keyif alacağı bir yer bulabilmek adına zamanda yolculuk eder ve Shizuka, Gian, Suneo ve Doraemon da aynı amacı gütmektedir. Nobita'yla birlik olan çocuklar Japonya'nın 70 bin yıl öncesine giderler. Japonya'daki sakin sayısının bir hayli az olduğu dönemde belediye kuran çocuklar, yeni düzenlerine uyum sağlamaya çalışsa da eski çağlarda yaşamak da sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Hiç beklenmedik bir biçimde genç ekip iyi ile kötü'nün büyük mücadelesinde kilit bir rol oynayacaktır.
6 4