Bu hafta vizyona giren filmler!

Aralarında Muhteşem Yedili ve Blair Cadısı’nın da bulunduğu korkudan maceraya, komediden drama, 8’i yerli 11 film sinemaseverlerle buluşuyor.

Çok Uzak Fazla Yakın Bugüne kadar İkinci Bahar, Kara Melek, Yeditepe İstanbul, Hırsız Polis ve Gönül İşleri gibi birçok diziye imzasını atan yönetmen Türkan Derya'nın ilk uzun metrajlı yapımı büyük bir aşk hikayesini anlatıyor. Filmin başrollerinde de yıldızı parlayan genç oyuncular Burcu Biricik ve Özgün Çoban yer alıyor. Çok Uzak Fazla Yakın filmi İki üniversiteli gencin tanışmalarının ardından yaşadıkları büyük aşkları ve iniş çıkışları seyirciyi derin duygulara sürükleyecek.
11 1
Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) 2016'nın merakla beklenen yapımlarından biri olan Muhteşem Yedili, oyuncu kadrosu ile dikkatleri çekiyor. Bir kovboy filmi olan Muhteşem Yedili'nin yönetmenliğini koltuğunda Antoine Fuqua oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Chris Pratt, Haley Bennett, Denzel Washington, Ethan Hawke, Vincent D’onofrio gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosu Nic Pizzolatto ve Richard Wenk imzasını taşıyor. 1954 yapımı japon filmi Yedi Samuray’ın Amerikan uyarlaması olan film 1960’da çekilen The Magnificent Seven’ın yeniden yapımı. Vahşi Batıda yedi silahşör sanayici Bartholow Bogue'un sert yönetimi altındaki fakir bir köyü korumak için tutulur. Ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı adamlardan oluşan bu grupta Sam Chisolm, Josh Farraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez ve Red Harvest yer almaktadır. Bu 7 kişilik grup sakin Rose Creek kasabasını, gelecek büyük saldırıya karşı hazırlarken kendi içlerindeki değerleri de yeniden keşfederler.
11 2
Blair Cadısı ( Blair Witch) Blair Cadısı, 1999 yapımı aynı isimli efsane korku filminin devamı niteliğinde. Korku ve gerilim türündeki filmin başrollerini Brandon Scott, Callie Hernandez ve Valorie Curry üstleniyor. Filmin yönetmeni ise Adam Wingard. James’in kardeşi ve iki arkadaşının, Maryland’deki Karanlık Orman’da Blair Cadısı’nın efsanesinin peşinden gitmelerinin üzerinden 20 yıl geçmiştir. Grup arkalarında bir sürü teori ve şüphe bırakmıştır. James ve arkadaşları Peter, Ashley ve film öğrencisi Lisa da aynı yola girmek üzeredirler. Ekip kameraları ile birlikte, kayıpların gizemini çözmek için aynı ormana girme kararı alır. Başlarda grup gayet iyimserdir. Özellikle bölgenin yerlisi olan Lane ve Talia’nın karanlık ve dolambaçlı ormandaki rehberlikleri sayesinde kendilerini güvende hissetmektedirler. Ancak gecenin karanlığının çökmesiyle birlikte ormanın huzurlu ortamı da yerini korkunç ve doğaüstü yaratıklarla dolu bir kabusa bırakır. Ekip yavaş yavaş, efsanenin hayal ettiklerinden çok daha gerçek ve şeytani olduğunun farkına varır.
11 3
Müthiş Bir film Yeşilçam komedisi olan filmin senaryosu Serkan Dağlı ve Emir Khalilzadeh tarafından yazıldı. Yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh’in oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Gürgen Öz, Murat Eken, Cemal Hünal, Gaye Gürsel, Şahika Koldemir, Rıza Akın, Demet Gül, Serkan Dağlı, Salih Usta, Şevket Süha Tezel, Hasan Elmas, Hikmet Karagöz ve Füsun Demirel yer alıyor. Hayallerini gerçekleştirmeye çalışan 2 çocukluk arkadaşı Ali Kemal ve Vahi'nin amacı bir Yeşilçam filmi yapabilmektir. Yeşilçam'ın en hareketli ve gözde olduğu dönemde işe gönül veren iki kafadar, işlerinin kolay olacağını düşünse de sektörü yakından tanıdıkça çok daha karmaşık ve büyük bir sistemin işlemekte olduğunun farkına varırlar...
11 4