Bu yazın favorisi olay diyeti kilolara veda!

Atkins, Ducan, Karatay diyeti derken şimdi yeni moda Fulton diyeti oldu. Bu yeni yaklaşım diyet dünyasında bir fırtına estirdi.

Atkins, Ducan, Karatay diyeti derken şimdi yeni moda Fulton diyeti oldu. Bu yeni yaklaşım diyet dünyasında bir fırtına estirdi. İngiliz Venice A. Fulton, "Six Weeks To OMG" adlı kitabında şaşırtıcı bir diyet ortaya koyuyor. Fulton, “Kahvaltıyı geçin, her sabah soğuk bir duş alın ve kahve için.” diyor.
10 1
Fulton’un diyet programı insanın biyokimyasını, genetik yapısını, psikolojisini ve karışık beslenmesini vurguluyor. Fulton, bunlar dikkate alındığında kişi rahatlıkla kilo verebilir, selülitlerinden kurtulabilir, beli incelir, saç tırnak ve cildi güzelleşir diye vurguluyor.
10 2
Fulton "Six Weeks To OMG" adlı kitabında kısaca şöyle diyor; - Sabah kalkınca saat 7 gibi küvetinizi 15-20 derece sıcaklığında su ile doldurun ve 10-15 dakika küvet keyfi yapın. Bu sırada vücudunuz kendini ısıtmaya çalışırken yağ yakacaktır. Diyabet ve kalp hastaları bu uygulamadan kaçınmalıdır.
10 3
- Duştan sonra ise sade bir kahve için. Kahvedeki kafein bedeninize yağ yakması için sinyaller gönderecektir böylece vücudunuz tekrar yağ yakmaya başlayacaktır. - Kahveden sonra ya yürüyüşe çıkın ya da bedeninizin yağ yakmasını sağlayacak hareketler yapın. Evde koşu bandı, temizlik, bahçe işleri gibi.
10 4