Bülent Ersoy'dan yargılandığı davada şaşırtan sözler: ‘Orayı söyleme…’!

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un, Lerzan Mutlu’yu ‘tehdit’ ettiği iddiasıyla 2 yıl hapis istemiyle yargılandığı davanın duruşmasında ilginç anlar yaşandı.

Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ı Hastanede tedavi gördüğü sıralarda ziyaret etmiş ve hastane çıkışında da açıklama yapmıştı. Ersoy, Lerzan Mutlu için "Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım” ifadelerini kullanmıştı.
8 1
Lerzan Mutlu'nun şikayeti üzerine, Bülent Ersoy hakkında 'tehdit' suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.
8 2
İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Bülent Ersoy ve avukatları katıldı. Şikayetçi Lerzan Mutlu ise duruşmaya gelmedi. Ersoy, kimlik tespitinde 50 bin lira geliri olduğunu belirtti. Katip tarafından doğum tarihinin sorulması üzerine Ersoy, "Doğum tarihini atla, orayı söyleme. Yaşım ortaya çıkıyor" dedi.
8 3
Bülent Ersoy, savunmasında, Oya Aydoğan'ın çok yakın arkadaşı olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Gece nasıl gittiğimi hatırlamıyorum hastaneye. Yoğun bakıma alınmıştı. Lerzan Mutlu ile bir münakaşa yaşamışlardı. Hastaneye geldiğimde bana mikrofon uzattılar.
8 4