Burçin Göksu'dan İvana Sert göz makyajı

....


Türkiye'nin en güzel kadınlarının makyajını yapan, makyaj artisti Burçin Göksu'dan doğru makyaj için gereken püf noktaları ve bilinmeyen detaylarını öğreneceğimiz beşinci haftadayız.

Burcu Esmersoy, Tanem Sivar, İvana Sert, Özge Ulusoy, Çağla Şikel ve daha birçok ünlü, O'nun ışıltılı dokunuşlarıyla ekrana çıkıyor.

Bu hafta Göksu bize çok merak edilen İvana Sert göz makyajını anlatıyor. Burçin Göksu'nun geçtiğimiz haftalarda açtığı yeni web sitesini de ziyaret etmeniz önerimiz. 'www.burcingoksu.com'
13 1

Son yıllarda çok moda olan ve birçok kişi tarafından beğenilen, moda çekimlerinde de dikkatleri çeken Ivana Sert makyajı diye isimlendirilen, kırmızı efekt göz makyajının tüm inceliklerini anlatıyor Göksu bize.

Buğulu, bakışlar elde etmenin en ideal yolunu veriyor. Bu makyaj stilinde far kullanımı çok önemli. Önemli olan bir diğer unsursa siyah likit eyeliner ile başlayan koyuluğun kırmizi ton ile bitmesi. Dumanlı göz makyajı ya İvana Sert için siyah farı seçiyor. Siyah eyeliner ve kırmızı renk bir farla yapılır.
13 2

Göksu, İvana Sert’te bu makyaji ilk denediğinde sert'in verdiği tepkiden de bahsediyor bize. Çekime dakikalar kala, koyu göz kapağını simsiyah bir eyeliner ile göz kapağını komple boyamış Göksu.

Ardından bu siyahlığı kaş altına kadar değil tamamen göz kapağını kaplayacak şekilde, siyahın bittiği o netliği flulaştırıp gölge vererek dağıtmasını ve buğulu görünmesini sağlamış. Yapım aşaması korkunç olan bu göz makyajı yağılırken Sert biraz tedirginmiş.
13 3

Tabi bu işlem eyeliner’den oluştuğu için makyajı bir şekilde sabitlemek gerek. Eyeliner yağlı bir ürün olduğundan, tek kullandığınıda birikme yapışma ve dağılma yapabiliceğinin altını çiziyor. Her eyeliner uygulamasından sonra aynı tonda far kullanarak, o eyeliner göz makyajını far ile sabitleyin.

Sert'e uyguladığı bu eyeliner’li koyu gözü sabitlemek için, siyah fardan destek alıyor ve tüm eyelinerı dağıtarak bölgeye siyah far uyguluyoruz.
13 4