Cinsellikte iç çamaşırı renginin verdiği mesaj!

Her bireyin sevdiği renkler kıyafetlerine de yansıyor ve o kişi hakkında bilgi veriyor. Peki, iç çamaşırında genellikle tercih edilen renkler cinsellik açısından ne tür mesajlar içeriyor?

Kadın Hastalıkları ve Doğum, Cinsel Sağlık Uzmanı Op. Dr. Gökçen Erdoğan, kişilerin severek giydiği iç çamaşırı rengine göre cinsellik analizi yapmış. İşte o iddialı analiz.
12 1
Pembe Pembe, sanıldığı gibi tutku barındırmıyor. Yeteri kadar var olmadığını düşünenlerin sığındığı bir renktir. Çocuksu bir etki yaratmak, cinsellikte yaş avantajı kazanmak ve genç görünmek isteyenlerin tercih edebilir. Pembe, romantizm yüklü sevişmeler için ideal. Şehvet çok yüksek değildir ancak sıcak dokunuş yoğunluğu verir. Pembenin fuşyaya dönen göz alıcı ve koyu tonları ise ‘kandırmaca’ anlamı taşır. Çocuksu görüntü ve şehvetli sürprizleri barındırır ve bu yönüyle erkek için son derece etkileyicidir. Ayrıca pembe iç çamaşırı kullanmayı sevenler, onu sertleştirmek için çok daha dekolte modellere de rağbet edebilirler. Bir yönüyle de sinsi seksin rengidir pembe.
12 2
Kırmızı Bu renk herkesin bildiği gibi şehvet ve tutku rengidir. İkna etme gücü çok yüksektir. Aşk için kavga edebilir, tartışabilir, sahiplenir ve partnerini her daim korur. Partnerinden hayır cevabı aldığında hayal kırıklığına uğrar ama sonuna kadar gider. Hemen tahrik olabilir, yeniliklere açıktır ve bu konuda hep arayış içindedir. Sınırlarını çizmek zordur. Şaşırtıcı ve ateşleyicidir. Kırmızıya dair algılardan biri de basit ve ucuz göründüğüdür. Hatta yalnızca bu nedenle tercih etmekten çekinen kadınların sayısı oldukça fazladır. Oysa yatakta erkek için hiçbir sakıncası yoktur. Kırmızı bu anlamda da kadınlar için kurtarıcıdır. Kırmızının yaratabileceği basitliği biraz kırmak ve yumuşatmak içinse onu makyajsız sade bir yüzle kullanmak ya da sade ve şık geceliklerle tamamlamak mümkündür. Hem kırmızıya sığınmak hem de asil görünmek isteyenler içinse tek öneri: Bordo. Bordonun kışkırtıcı ama mesafeli etkisi bulunuyor.
12 3
Beyaz Temizlik ve saflığın rengi beyaz sekste yerini sıradanlığa, durağanlığa ve rutinliğe bırakır. Beyaz, sekste tecrübesiz kişilerin çokça tercih ettiği bir renktir. Çekinme vardır beyazda. Gün ışığını kullanamamak, yani karanlıkta sevişmek, partner ya da eş yanında çıplak gezememek, seksi yorgan altında yaşamaktır. Aşırı yoktur, defalarca birlikte olmak yoktur, birlikteyken yorulmak hiç yoktur, görev yapılır, sona erince eşler sırtlarını dönüp uyur. Temizlik bağımlısıdır. Yatağa hep banyodan sonra girer. Beyazda işin içine biraz saten karışınca daha seks kokan bir havaya bürünür.
12 4