Davetlerde beğeni toplayacak saç modelleri!

Gece davetlerinde beğeni toplayan saç modellerini sizler için araştırdık...

Davetlere giderken saçlarınızı sürekli aynı modelde toplatıyor ya da yalnızca fön çektiriyorsanız, Hollywood ünlülerinin sizlere ilham verecek bu saç modellerini mutlaka incelemelisiniz.... Model Rosie Huntington Whiteley, Cannes Film Festivali'ne katılırken saçını toplamayı tercih etmiş. Hafif dağınık balerin topuzu yaka detaylı elbisesiyle muhteşem görünüyor.
9 1
Kendall Jenner, son dönemin en trend saç modeli olan arkaya doğru taranmış ıslak görünümlü modeli denemiş. Feminen ve modern bir görünüm istiyorsanız mutlaka bu saç modelini denemelisiniz.
9 2
Met Gala'nın teknolojik konseptine uyum sağlamaya çalışan Gigi Hadid, Saçlarını yandan ayırıp ense hizasından sade bir at kuyruğu modelinde toplamış. Burada dikkat çeken detay ise Hadid'in metalik tokası. Saç aksesuarları trendler listesinin ilk sıralarında yer alıyor.
9 3
Victoria Beckham'ın dağınık topuzu kuaföre gidip 'Dağınık topuz istiyorum' diyen tüm kadınların rüyasını süslüyor. Fransız topuzunun bohem yorumu olan bu modelin ön kısmı ise oldukça sade.
9 4