Deniz Akkaya karakola sığındı!

Deniz Akkaya geçtiğimiz cumartesi günü sevgilisi Murat Varol ile yaşadığı tartışma sonrası, sevgilisi tarafından şiddete maruz kaldığı gerekçesiyle, Arnavutköy Karakolu’na sığındı.

Tartışma şiddete dönüştü Deniz Akkaya'nın yeniden bir araya geldiği işletmeci sevgilisi Murat Varol'la ilişkisi yine hüsranla bitti. Yıllar sonra tekrar beraber olmaya başlayan sevgililer, geçen cumartesi akşamı evde tartıştı. Kavga şiddete dönüştü.
4 1
Hakaret ve darp Sabah'ın haberine göre, sevgilisi Murat Varol'dan dayak yiyen Akkaya, Arnavutköy Karakolu'na gitti. Varol'dan şiddet görüp dayak yediğini iddia eden Akkaya, polislerden yardım istedi ve şiddet uygulayan sevgilisinden şikayetçi oldu.
4 2
Murat Varol ve şiddet Murat Varol, daha önce bir dönem evli olduğu Gülşen'e de şiddet uygulamış, bu gelişmenin ardından çift boşanmıştı. Varol, daha önce de manken Aysu Baceoğlu'nu dövmüştü.
4 3
Akkaya’ya 3. şiddet olayı Bu olay Deniz Akkaya'nın yaşadığı üçüncü şiddet olayı. Ünlü manken, 2005 yılında da sevgilisi Murat Aslan'dan şiddet görmüştü. Akkaya, bir dönem de kızı Ayşe Nazlı'nın babası Efe Önbilgin'den "Beni tekme tokat dövdü" diye şikayetçi olmuştu.
4 4