Doğulu ailesine doğum gününde polis müdahalesi!

Kenan Doğulu'nun annesinin doğum günü kutlamasında gecenin ilerleyen saatlerinde müzik sesi yükselince çevredekilerin şikayeti üzerine polis müdahale etti.

Kenan Doğulu’nun annesi Serpil Doğulu, 72'nci yaşını önceki akşam Suadiye'deki Rotisserie Noir'da kutladı. Beren Saat’in de katıldığı kutlamada, Kenan Doğulu mekanı bu özel organizasyon için kapattırdı. Doğulu, kutlama sürerken kapı önüne çıkarak soruları yanıtladı. Sanatçı, "Annem bizi çok iyi yetiştirdi, ona çok şey borçluyuz. Gerçi çok da terliğini yedim. Hiç ıskalamazdı, yüzde yüz vururdu" sözleriyle güldürdü.
4 1
Bu arada, ilerleyen saatlerde müziğin sesinin yükselmesi, mekana yakın oturanları rahatsız etti. Sokaktakilerin ihbarı üzerine duruma müdahale eden polis ekipleri, mekana girerek müziği kıstırdı.
4 2
Kenan Doğulu ile Beren Saat'in romantik dansı da dışarıdan objektife böyle yansıdı.
4 3
Doğulu kardeşler, annelerinin hayran olduğu Aziz Kiraz’ı da gecede sahneye çıkardı. Bülent Ersoy'un "Kor" ve Ebru Gündeş'in "Araftayım" şarkısını seslendiren Aziz Kiraz, herkesin alkışını alırken, Serpil Doğulu'dan da hediye olarak kırmızı gül aldı.
4 4