Doğum günü partisinde komaya giren çocuğun ebeveynleri uyarıyor!

Komaya giren 3 yaşındaki çocuk, yaşam destek ünitesine bağlandı ve ardından hayatını kaybetti. Ebeveynleri bu sessiz tehlike hakkında aileleri bilinçlendirmek için uyardı.

Geçen yılın Mart ayında Alison Lawson, eşi Patrick ve çocuklarıyla evlerinde kendi doğum gününü kutlarken beklenmedik talihsiz bir olay gerçekleşti. ABD’de yaşayan ailenin 3 yaşındaki kızı Miranda Grace Lawson, annesi Alison Lawson’ın doğum günü partisinde başka bir odaya koşarak gitti.
7 1
Daha sonra Miranda için başlatılan sosyal bağış kampanyasında olay hakkında şunlar ifade edildi: “Alison’ın doğum günü partisinin sonlarına doğru Miranda oturma odasına koştu. Gözleri açılmıştı ve sesi çıkmıyordu. Zaman durmuştu. Bu Miranda komaya girmeden önce gördüğümüz son manzaraydı ve kızımız yere düştü. Ağzını açmaya çalıştık. Kalp masajı yaptık. Ancak hiçbiri işe yaramadı. Ambulans geldiğinde minik meleğimizin kalbi çoktan durmuştu.”
7 2
Miranda’nın ağzında hiçbir şey yoktu. Sadece patlamış mısır tanesi nefes borusuna takılmıştı. Sağlık ekibi ambulanstayken Miranda’nın kalbinin yeniden atmasını sağladılar.
7 3
Ancak küçük kızın ailesi, kızlarının kalbinin durduğu ve bilinçsiz yattığı anlarda kızlarında oluşan hasarı bilmiyordu. Acilde müdahale edilen Miranda solunum cihazına bağlandı.
7 4